Με ανάρτηση της η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, επιβεβαιώνει ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει λάβει πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάρει μέρος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εθνικών εκλογών. 

Η ίδια γράφει τα εξής: "Όπως είχα προαναγγείλει πριν από μήνες, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι τα προβλήματα του ιατρικού κλάδου και η μεγάλη εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του για τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου!

Παρόλο που οι αυξημένες ανειλημμένες μου υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν περιθώριο να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική, δηλώνω δυναμικό παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας υγείας και αλλαγής της πορείας της χώρας από οποιαδήποτε άλλη διαδρομή. Έκπληκτη διαπίστωσα ότι υπήρχαν άφθονα δημοσιεύματα που απείχαν μακράν από την αλήθεια. Παρά ταύτα, διαβεβαίωσα φίλους και γνωστούς ότι παραμένω απλός ενεργός πολίτης με την αγάπη των συναδέλφων και των πολιτών να είναι ιδιαίτερα συγκινητική ! Σας ευχαριστώ όλους και όλες".