Η Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, όπως κάθε χρόνο, τον Ιούνιο παρουσιάζει τις διπλωματικές παραστάσεις των τελειόφοιτων σπουδαστών της στο κοινό της πόλης. Στόχος είναι όχι μόνο να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στη Σχολή, αλλά και να προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με διαφορετικούς δραματουργούς, θεατρικά είδη, αισθητικές και μεθόδους θεατρικής πρακτικής.

Μετά την Αγγέλα του Γιώργου Σεβαστίκογλου που παρουσιάστηκε με επιτυχία  στο Θέατρο Μπάρρυ σε διδασκαλία Δημήτρη Ήμελλου και την παράσταση χορού με τίτλο SILENCE ǀ ΣΙΩΠΗ σε χορογραφία Έντγκεν Λάμε, συνεχίζουμε με τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου, μια παράσταση που το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρήνης.

 Η παράσταση έχει θέμα την αντίσταση σε κάθε αυθαίρετη εξουσία και η διδασκαλία είναι του Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις που τα τελευταία χρόνια έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις Αρχαίου Δράματος στην Επίδαυρο και τα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.

Ο κύκλος των διπλωματικών παραστάσεων κλείνει για φέτος με τα Κομμάτια Έρωτα απ’ τον Σαίξπηρ σε διδασκαλία του ευρηματικού ηθοποιού και δασκάλου Νίκου Γιαλελή.  Κομμάτια από διαφορετικές κωμωδίες και τραγωδίες του Άγγλου συγγραφέα, ενώνονται στη σκηνή με κοινό κλειδί τον Έρωτα.

Περιμένουμε το θεατρικό και το νεανικό κοινό της πόλης να αγκαλιάσει την πρoσπάθειά μας, προσδοκώντας να του προσφέρουμε παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη κατόπιν τηλεφωνικής κρατήσεως (2610 623730) .Μετά το τέλος των παραστάσεων θ’ ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς για όσους θεατές το επιθυμούν.

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2610 623730 (12:00-15:00)

Παραστάσεις:

Προμηθέας Δεσμώτης  του Αισχύλου

Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης

Παρασκευή 21 Ιουνίου 21:30 -Σάββατο 22 Ιουνίου στις 21:30 - Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:30

Κομμάτια έρωτα απ’ τον Σαίξπηρ 

Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρρυ (Σανταρόζα 7 & Καρόλου)

Σάββατο 29 Ιουνίου στις 17:00 & 21:00 - Κυριακή 30 Ιουνίου στις 17:00 & 20:00

Είσοδος ελεύθερη