Οι λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος που οδήγησαν τον Πατρινό dj Θόδωρο Γεωργιόπουλο στον θάνατο συγκλονίζουν. 

Το χαμογελαστό παιδί που αγαπούσε τη μουσική όσο τίποτα άλλο και λάτρευε ταυτόχρονα την θάλασσα βρήκε το θάνατο το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Κάτω Βασιλικής στη Ναυπακτία, όταν την ώρα που γινόταν χαλασμός και η φύση ξέσπαγε τη μανία της με το ξαφνικό μπουρίνι, αυτός κολύμπησε για να πιάσει την βάρκα του. 

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του που αρχικά έπεσε και αυτός στην θάλασσα για να τον βοηθήσει, όμως, στη συνέχεια βλέποντας τον καιρό το μετάνιωσε, φωνάζοντας του "γύρνα πίσω, δεν θα μπορέσεις να την πιάσεις".

Ο Θόδωρος Γεωργιόπουλος ήταν ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως dj. Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Πάτρα, είχε αγοράσει τη βάρκα πριν τρία χρόνια. Μαζί με ένα φίλο του είχαν πάει στη Ναυπακτία, προκειμένου να βγουν για ψάρεμα. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβαν.

Ο αδελφός του ήταν για κάμπινγκ στην Κυλλήνη. Όταν έμαθε τι είχε συμβεί έτρεξε αμέσως για το Μεσολόγγι. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου» συγκλονίζει για το πως έμαθε τι είχε γίνει και τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν όταν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Δείτε το βίντεο εδώ.