Οι ταινίες από 20/06/2019 έως 26/06/2019 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Nous Finirons Ensemble / Μικρά Αθώα Ψέματα 2

O Μαξ (Φρανσουά Κλουζέ) βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ

Πρωταγωνιστές: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φρανσουά Κλουζέ, Ζιλ Λελούς, Λοράν Λαφίτ, Μπενουά Μαζιμέλ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Κλεμεντίν Μπερτ, Βαλερί Μποντόν, Χοσέ Γκαρσία,  Ζαν Ντιζαρντέν

Κατηγορία: Κωμωδία, Δράμα

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.15’

Toy Story 4 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.40’

Booksmart

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν) πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχασαν πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ

Πρωταγωνιστές: Κέιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φέλντσταϊν, Λίζα Κούντροου, Μπίλι Λουρντ, Τζέισον Σουντέικις,  Μέισον Γκούντινγκ, Νίκο Χιράγα, Νταϊάνα Σίλβερς, Τζέσικα Γουίλιαμς

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.42’

The White Crow / Νουρέγιεφ: Το Λευκό κοράκι

O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του ‘50 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς

Πρωταγωνιστές: Όλεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρέιφ Φάινς, Ραφαέλ Περσονάζ, Σεργκέι Πολούνιν,  Τσουλπάν Χαμάτοβα, Καλύψω Βάλουα

Κατηγορία: Βιογραφία, Δράμα

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.07’

Men in Black: International / Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή

Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γκρέι

Πρωταγωνιστές: Τέσα Τόμσον, Κρις Χέμσγουορθ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Λίαμ Νίσον, Έμμα Τόμσον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.55’

Pokémon Detective Pikachu / Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου

Οι απανταχού φαν των Πόκεμον μπορούν τώρα να δουν τον Πίκατσου στη μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε, ως Ντετέκτιβ Πίκατσου, ένα Πόκεμον που σαν και αυτό, άλλο δεν υπάρχει! Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα – και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν

Πρωταγωνιστές: Ράιαν Ρέινολντς, Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπι

Κατηγορία: Κωμική Περιπέτεια

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.44

X-Men: Dark Phoenix / X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ

Πρωταγωνιστές: Σόφι Τέρνερ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Νίκολας Χουλτ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Έβαν Πίτερς, Τζέσικα Τσαστέιν

Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.54’

Aladdin / Αλαντίν (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Πρωταγωνιστές: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν

Κατηγορία: Οικογενειακή, Φαντασίας

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 2.08

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick: Κεφάλαιο 3

Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Πρωταγωνιστές: Κιάνου Ριβς, Χάλι Μπέρι, Λώρενς Φίσμπερν, Μαρκ Ντακάσκος, Λανς Ρέντικ, Σαΐντ Ταγκμάουι, Τζερόμ Φλιν, Τζέισον Μαντζούκας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Αντζέλικα Χιούστον, Ίαν ΜακΣέιν

Κατηγορία: Δράσης

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 2.10

UglyDolls / Τα Ασχημογλυκούλια (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής

Ακούγονται οι: Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.30’

Missing Link / Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ

Ακούγονται οι: Χιου Τζάκμαν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Ζόε Σαλντάνα, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Στίβεν Φράι

Σκηνοθετική Επιμέλεια στα Ελληνικά: Ηλίας Ζερβός

Ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.34


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: