Σήμερα το πρωί στις 12.00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του με το προεδρείο της ΑΣΠΕ και τους πολυτεκνικούς συλλόγους της Αττικής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ της ηγεσίας του πολυτεκνικού κινήματος και των Κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της εκλογικής συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων του Βας. Λεβέντη.

Στη συνάντηση θα εκπροσωπήσουν τον Β. Λεβέντη και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν την νέα πολιτική συμμαχία ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ανεξάρτητος Βουλευτής  περιφέρειας Αττικής Κων. Κατσίκης και ο σύμβουλος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και υποψήφιος Βουλευτής Γ. Κουντουλάκης. 

Απαντώντας σήμερα το πρωί στο περιστύλιο σε σχετικές ερωτήσεις που του έθεσαν κοινοβουλευτικοί συντάκτες ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:  

«Οι συμπατριώτες μας πολύτεκνοι που υπηρετούν με αυταπάρνηση την δημογραφική ανανέωση της πατρίδας μας, αντιμετωπίζονται δυστυχώς με τρόπο που υπονομεύει το μέλλον της.

Αντί το Κράτος να ξεκινά την κοινωνική μέριμνά του από τους πολύτεκνους, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποσαθρώσει την Ελληνική οικογένεια και να συρρικνώσει τον πληθυσμό της χώρας.

Έχει συνταγματική υποχρέωση η εκάστοτε Κυβέρνηση να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας.
Λόγοι εθνικής επιβίωσης επιτάσσουν να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα η υπογεννητικότητα με γενναία ενίσχυση της πολυτεκνίας, καθώς και η βιαία ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Ως πολύτεκνος πρωτίστως και μετέπειτα ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής, θα καταθέτω πάντα τις ευαισθησίες μου, την πίστη μου, αλλά και τις αγωνίες μου για το αύριο της πατρίδας, σε συνάρτηση με το μόχθο και τις προσδοκίες των παιδιών μας.
Ελπίζω ότι στο τέλος η κοινή λογική θα δικαιώσει τους πολύτεκνους».