Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο διπλωματικός στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε.

Δίδυμοι

Η μέρα, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Καρκίνος

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί με τις θετικές επιρροές που λαμβάνεις από σήμερα, θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Ζυγός

Θετική θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί σου δίνει τα κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Σκορπιός

Η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.