Μπορεί να είναι ένα αντικείμενο που συνηθίζετε να φυλάτε στο μπάνιο σας αλλά ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και άλλες χρήσεις της οδοντόκρεμας που ίσως δεν γνωρίζετε.

Δείτε για ποιους λόγους πρέπει να τη βάλετε και στην κουζίνα σας.

Μπορεί να αφαιρέσει λεκέδες νερού από το ξύλο Τρίψτε απαλά λίγη οδοντόκρεμα πάνω στον λεκέ νερού για να εξαφανιστεί από το ξύλινο τραπέζι σας.

Μπορεί να κάνει τη βρύση σας να λάμψει Τρίψτε την μπαταρία της βρύσης σας με λίγη οδοντόκρεμα και θα τη δείτε να λάμπει Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα πάνω σε ένα πανί, περάστε τη βρύση σας και έπειτα περάστε και πάλι με ένα καθαρό πανί. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Απλώστε λίγη στα χέρια σας για να διώξετε τις μυρωδιές ψαριών, κρεμμυδιού και σκόρδου Αν έχετε μαγειρέψει ποτέ με κάτι από τα παραπάνω θα γνωρίζετε πως τα χέρια μυρίζουν για το υπόλοιπο της ημέρας όσες φορές κι αν τα πλύνετε. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στα χέρια σας, τρίψτε τα μεταξύ τους και θα διαπιστώσετε πως η μυρωδιά έχει εξαφανιστεί.

Μπορεί να αφαιρέσει μυρωδιές από τάπερ Συνήθως τα πλαστικά τάπερ μυρίζουν όσο καλά και να τα πλύνετε. Ρίξτε λίγη οδοντόκρεμα μέσα στο τάπερ σας, τρίψτε το ελαφρώς και ξεπλύντε το. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Μπορεί να αρωματίσει το σιφόνι του νεροχύτη σας Όταν το σωληνάριο της οδοντόκρεμάς σας αδειάσει κόψτε την πίσω μεριά της και ρίξτε μέσα ζεστό νερό. Αφήστε λίγο την οδοντόκρεμα να λιώσει μέσα στο ζεστό νερό και ρίξτε το μείγμα στο σιφόνι του νεροχύτη.

Πηγή: spirossoulis.com