Για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν, ο Μαρίνος Κόνσολος, θα συνεργαστεί με την Ευαγγελία Συριοπούλου στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συμπρωταγωνίστρια του, για τη σχέση του με τις θαυμάστριες και αν η αναγνωρισιμότητα του δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική ζωή του.

Η συνεργασία σας με τη συμπρωταγωνίστρια σας, Ευαγγελία Συριοπούλου, πώς είναι; Νιώθετε τυχερός άνδρας;

«Νιώθω τυχερός συνεργάτης, νιώθω τυχερός φίλος! Η Ευαγγελία εκτός από φανταστική ηθοποιός είναι και πολύ δικός μου άνθρωπος! Νομίζω ότι ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον πλέον! Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα και μιλάμε μόνο με τα μάτια! Της το εί-πα και της ίδιας, μακάρι όλες οι συνεργασίες μου από εδώ και πέρα να είναι σαν αυτή που έχω τώρα μαζί της!

Ποια είναι η σχέση σας με τις θαυμάστριες;

«Κοίταξε! Δεν είμαι γενικότερα λάτρης της έκθεσης της προσωπικής μου ζωής και καθημερινότητας στα social media. Παρ' όλα αυτά προσπαθώ όσο γίνεται να έχω επικοινωνία με τον κόσμο με έναν δικό μου τρόπο, διακριτικό! Πάντως επειδή ακούω συνέχεια παράπονα θέλω να ξέρουν ότι διαβάζω τα πάντα, ό,τι μου στέλνουν, και παρακολουθώ όλα όσα ανεβάζουν σχετικά με τη σειρά και τις ευχαριστώ πολύ! Εχει τύχει βέβαια και στο γύρισμα να έρθει κατά καιρούς κόσμος για να παρακολουθήσει τη δουλειά μας και πραγματικά μπορώ να πω ότι είναι πολύ ένθερμοι!

Η αναγνωρισιμότητα δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική ζωή;

«Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί στην προσωπική μου ζωή! Εχω τη δουλειά μου και την προσωπική μου ζωή σε δύο διαφορετικά κουτιά, ώστε το ένα να μην επηρεάζει το άλλο! Και τα καταφέρνω μια χαρά!».

Σε παλαιότερη συνέντευξη σας είχατε πει ότι αλλάξατε χώρα λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Οταν ερωτεύεστε δίνεστε ολοκληρωτικά;

«Όντως το είχα κάνει και αυτό! Πριν από 10 χρόνια! Δηλαδή στα 22! Σαφέστατα τώρα σε μια παρόμοια κατάσταση δεν νομίζω να αντιδρούσα με τόσο παρορμητισμό και αφέλεια! Επειδή όμως κανείς δεν ξέρει πώς στα ξημερώνει η ζωή, κρατάω μικρό καλάθι και αφήνω τη ζωή να με καθοδηγήσει».

Η Κύπρος σας λείπει; Τι είναι αυτό που σας λείπει περισσότερο από την πατρίδα σας;

Μου λείπει πολύ η Κύπρος! Μου λείπουν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, τα ανίψια μου, το φαγητό της μάνας μου, η ηρεμία του νησιού! Ειδικά το καλοκαίρι!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Καλοκαίρι ξεκούραση σίγουρα και επιστροφή πάλι από τον Αύγουστο για τα γυρίσματα του 4ου κύκλου! Προβλέπεται άλλη μία έντονη σεζόν, οπότε μένω αφοσιωμένος στον στόχο μου, που είναι η εξέλιξη του ρόλου μου μέχρι να δω την πιο τέλεια εκδοχή του!», λέει στο tv έθνος.