Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα (18/06) ο 31χρονος ψυκτικός ο οποίος σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία τον κάλεσε σπίτι της προκειμένου να της επισκευάσει το κλιματιστικό της.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 31χρονος αρχικά είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Περιέγραψε το έγκλημα που διέπραξε

Ο κατηγορούμενος, αφού παραδέχθηκε το έγκλημα που διέπραξε στο σπίτι στην Καλαμαριά κατά την προανάρκισή του, εν συνεχεία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές βίας που επικράτησαν μεταξύ εκείνου και της 63χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος φέρεται να είπε ότι αφού ολοκλήρωσε την εργασία του η 63χρονη του ζήτησε να προχωρήσει και σε κάποιες περεταίρω εργασίες. Εκείνος φαίνεται να αρνήθηκε καθώς έπρεπε να φύγει για να εξυπηρετήσει και άλλους πελάτες. Τότε η 63χρονη του έκλεισε τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο μεγάλος καβγάς. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την έσπρωξε και αυτή τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και να άρπαξε το σφυρί με το οποίο κατάφερε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης.

Αναπάντητα ερωτήματα

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα στις Αρχές είναι το γεγονός ότι δράστης του εγκλήματος στην Καλαμαριά χτύπησε τόσες φορές την 63χρονη. Εκτός αυτού εντύπωση προκαλεί και η συμπεριφορά του 31χρονου μετά το έγκλημα. Συγκεκριμένα, πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και έφυγε από το σπίτι για τα υπόλοιπα ραντεβού του.