Η Ελένη Βαΐτσου, είναι ενεργή χρήστρια των social media και πολλές φορές δίνει χιουμοριστικές απαντήσεις στους διαδικτυακούς φίλους της.

Η ηθοποιός, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για το πως αντιμετώπισε διάφορα αρνητικά δημοσιεύματα στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

«Το χιούμορ μου συχνά παρεξηγείται. Στους χίλιους ανθρώπους που θα μου στείλουν και θα το ζητάνε, υπάρχουν και κάποιοι που με βρίζουν ή μου γράφουν "γιατί είσαι ειρωνική" ή "γιατί μιλάς τόσο άσχημα". Δεν καταλαβαίνω, βέβαια, τι εννοούν άσχημα, γιατί δεν έχω βρίσει ποτέ. Εντάξει, δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ και κάποιοι δεν έχουν καθόλου» εξήγησε.

Η Ελένη, οχυρώθηκε σωστά από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση:

«Έπεφταν στο χέρι μου περιοδικά, αλλά ό,τι κι αν έγραφαν για κάποιο λόγο δεν με ένοιαζε. Μπορεί να με εκνεύριζε, αν το έβρισκα τραβηγμένο, αλλά δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να ζητήσω τον λόγο γιατί κάποιος γράφει κάτι. Νομίζω, αν αρχίσεις να απαντάς, δεν έχει τελειωμό. Ανοίγεις τον ασκό του Αίολου και πρέπει να ασχολείσαι όλη μέρα με αυτό. Δεν γίνεται να ζεις έτσι, γιατί χάνεις τον εαυτό σου», είπε στο people.