Το 9ο Patras Motor Show συνδυάστηκε φέτος με το Ferrari Days και το γεγονός αυτό, ανέδειξε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της διοργάνωσης για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Οι φίλοι της ταχύτητας έφτασαν στην Πάτρα από διάφορα μέρη της Ελλάδος μόνο και μόνο για να δώσουν το παρών σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να λάβουν μέρος στην έκθεση και τα events που διοργανώνονται από τη ΦΙΜΠΑ. 

Έτσι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο Μόλο της Αγίου Νικόλαου πάνω από 300 εκθέματα που περιλαμβάνονταν στη διοργάνωση. Ανάμεσα σε αυτά εκτός από τις 40 Ferrari που κέντρισαν τα βλέμματα οι επισκέπτες είδαν 20 Lancia Integrale, 15 Toyota Celica GT Four, νέα μοντέλα αντιπροσωπειών και άλλα πολλά.



9ο Patras Motor Show 2019 INTRO Stay Tuned & Subscribe For More Action! | MarketNetgr

Η Πάτρα έγινε για ένα τριήμερο το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η πόλη-σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ταχύτητας και του συγκεκριμένου θεάματος, που προσφέρει το αυτοκίνητο και η μηχανή. 

Ο φακός του Γιώργου Σινογεωργού δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή γιορτή. Ήταν εκεί και κατέγραψε όμορφες στιγμές από το Patras Motor Show και το Ferrari Days, δύο εκδηλώσεις που συνδυάστηκαν μεταξύ τους και έδωσαν τη δυνατότητα στην Πάτρα να γίνει το επίκεντρο. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 



Ferrari Club Passione Rossa & FERRARI Days In The Center of Patras Georgiou Square | MarketNetgr


Ferrari Club Passione Rossa & FERRARI Days In Patras Royal Theater Greece | MarketNetgr