Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της Frigoglass. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας και συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Πατρών - Πύργου. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Μετά τη χτεσινή μας κινητοποίηση στην Αθήνα συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις που με τον πιο ανάλγητο τρόπο ανακοίνωσε η εργοδότρια εταιρία καλώντας όλους φορείς στο πλευρό μας.

Η απόφαση της εταιρίας να πετάξει στο δρόμο 91 εργαζόμενους μετά από 30 και πλέον χρόνια εργασίας αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για το πώς λειτουργεί η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους.

Συνεπώς είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους ο δρόμος της πάλης και του αγώνα απέναντι στις προκλητικές πολιτικές των εργοδοτών με τη συσπείρωση και την αλληλεγγύη των  λαικών στρωμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούμε τρίωρη στάση εργασίας (11.00 π.μ-14.00 μμ)  τη Τρίτη 18/6/2019 και προχωρούμε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Πατρών Πύργου για μία (1) ώρα στο ύψος της διασταύρωσης του ΟΣΕ για να διατρανώσουμε μαζί με τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής το δικαίωμα μας στην Εργασία και το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου και την διατήρηση των θέσεων εργασίας".