Η μεγάλη μέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλια Κικίλια έφτασε, με το ερωτευμένο ζευγάρι να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Το μυστήριο έγινε ενώπιον του Θεού, των αγαπημένων φίλων του ζευγαριού, των συγγενών και των συναδέλφων, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, σε ένα όμορφο εκκλησάκι, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. 

Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους και στις προσωπικότητες της πολιτικής, της δημοσιογραφικής και της τηλεοπτικής σκηνής, διακρίναμε και ένα ζευγάρι που έφτασε στο Λυκαβηττό, προερχόμενο από την Πάτρα. 

Ο λόγος για τον επιχειρηματία της Πάτρας, Μιχάλη Κοντογιάννη (γνωστός στην Πάτρα από τα παγωτά "Μαθιός") και την εγκυμονούσα σύζυγο του (στο δεύτερο παιδί τους), που ταξίδεψαν από την αχαϊκή πρωτεύουσα για να δώσουν το παρών στο μυστήριο και να τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεόνυμφους.

Δεν πήγαν ασφαλώς στο μυστήριο για τα μάτια του κόσμου, αλλά γιατί το Πατρινό ζευγάρι συνδέεται άμεσα με τον γαμπρό Βασίλη Κικίλια. 

Ο Μιχάλης Μαθιός για όσους δεν γνωρίζουν έχει μία στενή φιλία με τον πρώην μπασκεμπολίστα και πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας ήταν αυτός που τους είχε παντρέψει πριν από μερικά χρόνια.

Όταν ο Βασίλης Κικίλιας έρχεται στην Πάτρα φιλοξενείται από τον Μιχάλη Μαθιό και ο κουμπάρος του είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο πρώην υπουργός επισκέπτεται συχνά την αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Να λοιπόν που σε ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού (έτσι έχει χαρακτηριστεί ο γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια) είχαμε και Πατρινή παρουσία. 

(Η φωτογραφία είναι του TL Life).