Οι Ferrari πέρασαν από την καρδιά της Πάτρας και άφησαν το δικό τους σημάδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Οι 40 Ferrari του μεγαλύτερου κλαμπ της Ιταλίας Passione Rossa, έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους και μάγεψαν τους Πατρινούς που αψήφισαν την ζέστη και κατέβηκαν στην πλατεία Γεωργίου αρχικά και στη συνέχεια στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, μόνο και μόνο για να τις θαυμάσουν από κοντά. 

Το brand της Ferrari είναι ένας θρύλος για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τα μοντέλα που έχει βγάλει η συγκεκριμένη εταιρεία να αποτελούν πρότυπα για δεκαετίες στη παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. 

Τα αυτοκίνητά της αποτελούν αντικείμενο λατρείας από οπαδούς της αυτοκίνησης, καθώς και σύμβολα κοινωνικού στάτους (status symbol), ευπορίας και ταχύτητας.

Από τις εκδηλώσεις της εταιρείας διαπιστώνεται πάντα τεράστια συμμετοχή του κοινού, το οποίο δίνει ώθηση και στις τοπικές αγορές και ταυτόχρονα μεγάλη προβολή των πόλεων σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Το Passione Rossa, είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας και εκφράζει το ιταλικό πάθος της γειτονικής χώρας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που αποτελεί το μεγαλύτερο brand της αυτοκινητοβιομηχανίας της. Το κλαμπ έχει περισσότερους από 74.100 followers στο Facebook και 5.600 στο Instagram. 



Από το λιμάνι της Πάτρας/#CrazyAssWhiteBoys.


Το FERRARI Club στο παλιο λιμανι της Πατρας

Οι Ferrari έφτασαν στην Πάτρα στο πλαίσιο του Patras Moter Show και έγιναν σημείο αναφοράς για τη μεγάλη αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ τα social media των Πατρινών γέμισαν από φωτογραφίες με αυτές τις υπέροχες 40 κυρίες.

Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ferrari που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επόμενος σταθμός είναι η Κέρκυρα, σε μία συγκέντρωση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως. 

Οι εκδηλώσεις του Passione Rossa γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 



FERRARI CLUB PASSIONE ROSSA PATRA 2019 #1


FERRARI CLUB PASSIONE ROSSA PATRA 2019 #2


FERRARI CLUB PASSIONE ROSSA PATRA 2019 #3