Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από την σύντροφό του, Λίνα, και να κάνει στενή παρέα με τη πρόσφατα χωρισμένη Νικολέττα Καρρά.

«Για όνομα του Θεού, τι βλακείες είναι αυτές! Είμαστε κολλητοί με τη Νικολέττα και τον Φώτο. Πήγαμε για μπάνιο, όπως κάνουμε συνήθως, και μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι μαζί μου και η κοπέλα μου που είναι και φίλη με τη Νικολέττα. Και πέρυσι πηγαίναμε για μπάνιο και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Και κατόπιν επεσήμανε: «Με τη Νικολέττα παίζαμε μαζί τον Χειμώνα στην κωμωδία «Τι τραβάμε εμείς οι μάνες», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη, στο θέατρο «Χυτήριο». Τόσο με εκείνη, όσο και με τον Φώτο είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Δεν μπορώ να δω τη Νικολέττα ερωτικά, γιατί η φιλία μας είναι πολύ δυνατή. Άλλωστε, ο Φώτος δεν είναι απλώς φίλος, αλλά είναι αδερφός».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος δήλωσε: «Με τη Λίνα μένουμε μαζί στην Ηλιούπολη, εδώ και έναν χρόνο και είμαστε μια χαρά. Γνωριστήκαμε τον Ιανουάριο του 2015 και από τότε είμαστε μαζί κι αγαπημένοι», επιβεβαιώνοντας πώς στο πρόσωπό της συντρόφου του έχει βρει τη γυναίκα των ονείρων του.