Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς εξομολογήθηκε ότι ήθελε να παντρευτεί τον νυν μνηστήρα της Κουκ Μαρόνεϊ τη στιγμή που τον συνάντησε.

Η 28χρονη σταρ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 34χρονο διευθυντή γκαλερί τον Φεβρουάριο έπειτα από 8 μήνες σχέσης και όπως είπε, αμέσως συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν ο ένας με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της μαζί του.

Επίσης, η Λόρενς τόνισε ότι θεωρούσε πως ακόμη δεν είχε έρθει η στιγμή για να "αποκατασταθεί", ωστόσο, τώρα δεν βλέπει την ώρα για να δεσμευθεί και νόμιμα με τον "αγαπημένο της άνθρωπο" για πάντα.

"Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω συναντήσει. Είναι πράγματι και γίνεται όλο και καλύτερος. Ξεκίνησα από τα βασικά. 'πώς αισθάνομαι; Είναι καλός; είναι ευγενικός;' Είναι... αυτός είναι ο ένας, ξέρω ότι ακούγεται ανόητο αλλά είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ, οπότε αισθάνομαι μεγάλη τιμή να γίνω Μαρόνεϊ. Δεν ήμουν ακριβώς σε φάση "είμαι έτοιμη να παντρευτώ". Γνώρισα τον Κουκ και ήθελα να τον παντρευτώ. Θέλαμε να παντρευτούμε, να δεσμευτούμε ολοκληρωτικά, Είναι ο καλύτερός μου φίλος οπότε θέλω να ενωθώ νομικά μαζί του για πάντα. Ευτυχώς η γραφειοκρατία υπάρχει για έναν τέτοιο λόγο. Είναι το καλύτερο. Βρίσκεις το αγαπημένο σου πρόσωπο στον κόσμο και είσαι κάπως έτσι "δεν μπορείς να φύγεις".