Η γνωστή ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου, μίλησε για την αναστάτωση που θα φέρει στα τελευταία επεισόδια της κωμωδίας του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», την επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς» και τον ρόλο της γιαγιάς, που προέκυψε πρόσφατα στη ζωή της.

Με ποιο ρόλο «εισβάλλετε» στη «Φριτέζα»;

Υποδύομαι τη μητέρα του Κίμωνα. Κάποτε υπήρξα ερωτευμένη με τον Ανδρέα, τον πατέρα του Κίμωνα. Ήταν ένα πάθος φλογερό και από αυτόν τον έρωτα έμεινα έγκυος, αλλά δεν ήξερα ότι το παιδί είναι του Ανδρέα. Πίστευα ότι είναι του φίλου του Ανδρέα, του Φίλιππου, ο οποίος με διεκδίκησε, με πήρε και ζήσαμε μαζί. Επιστρέφω για να πω την αλήθεια. Ο Κίμωνας φυσικά με φέρνει στην Ελλάδα για να δει μαζϊ τους γονείς του και φυσικά να αποκαλύψει και στον Ανδρέα ότι είναι ο πατέρας του, παρουσία της μητέρας του.

Η πρώτη συνάντηση με τον Ανδρέα πώς θα εξελιχθεί;

Θέλω και εγώ να τον δω. Πηγαίνω και τον βρίσκω μόνο του, αλλά επειδή περιμένουν μια άλλη γυναίκα, δικηγόρο που θα τους κάνει ζημιά, με διώχνουν με τις κλωτσιές, καθώς ο Ανδρέας δεν με αναγνωρίζει.

Πτοείται η Σελίνα;

Στενοχωριέμαι, ωστόσο γίνεται δεύτερη συνάντηση, οπότε ο Ανδρέας έχει ενημερωθεί ότι είμαι η Σελίνα, αλλά δεν έχει καθόλου καλή συμπεριφορά απέναντι μου.

Εσείς θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις;

Όχι. Ο ίδιος ο Κίμωνας θα του πει ότι είναι ο πατέρας του.

Θα συνεχίσετε στη «Φριτέζα» και τη νέα σεζόν;

Όχι, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Είναι όλα ανοιχτά. Συζητάω και για άλλα τηλεοπτικά. Θα δούμε.

Με το «Καφέ της Χαράς» τι γίνεται; Θα σας δούμε στα νέα επεισόδια ως Χάιδω Πολυμενέα;

Μιλήσαμε με την παραγωγή και τον Χάρη Ρώμα, απλώς δεν έχω υπογράψει ακόμα.

Θέατρο θα κάνετε;

Θεατρικά έχω κλείσει. Το καλοκαίρι θα πάμε περιοδεία το «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» και τον χειμώνα θα είμαι στη «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» του Μυριβήλη σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με τη Λένα Παπαληγούρα, τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, τον Δημήτρη Μοθωναίο, τη Γιούλικα Σκαφιδά και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Πρόσφατα γίνατε γιαγιά. Είναι ο καλύτερος ρόλος της ζωής σας;

Είναι ο πιο τρυφερός ρόλος που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος. Είναι πολύ γλυκός αυτός ο ρόλος. Εγώ είμαι η διασκέδαση για το μωρό, είμαι η γιαγιά που θα του τραγουδήσει και θα το πάει στις κούνιες. Είμαι πολύ τυχερή που το ζω, είπε στο TV Έθνος.