Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό ο Βασίλης Καλλίδης.

Ο γνωστός σεφ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Φαίη Σκορδά;

Είναι υπέροχη η Φαίη. Είναι πολύ ήρεμη, δεν υπάρχει ένταση στη σχέση μας και αντιμετωπίζει με ηρεμία τις καταστάσεις. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, της αρέσει το καλό φαγητό και ειδικά οι μακαρονάδες. Περνάμε πολύ ευχάριστα, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο για τηλεοπτικό πλατό και αυτό σας το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια.

Συνεχίζετε και του χρόνου. Έχουν γίνει συζητήσεις;

Για το «Πρωινό» υποθέτω πως ναι, δεν έχω συζητήσει ακόμα αλλά νομίζω ότι θα είμαστε μαζί με τη Φαίη. Όσο για το «StrEAT food», ελπίζω να συνεχιστεί. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τους υπευθύνους του καναλιού για το πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Ο κόσμος στον δρόμο σας ζητά συμβουλές για συνταγές;

Παντού μου ζητάνε συμβουλές για συνταγές, ειδικά θα έλεγα οι οδηγοί ταξί. Άλλοι με ρωτούν πού να πάνε να φάνε ή πού θα βρουν το κρουασάν της αδελφής μου στη Θεσσαλονίκη, πού θα φάνε καλό ψάρι, πώς θα κάνουν πιλάφι σπυρωτό και πού θα βρουν ωραία γλυκά.

Η οικογένεια σας έπαιξε ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος;

Έπαιξαν ρόλο τόσο οι γονείς μου όσο και όλοι οι συγγενείς. Όλοι τους είναι ακόμη καλοφαγάδες και καλοί μάγειρες. Δεν μεγάλωσα με μπιφτέκι και πατάτες τηγανητές. Ο πατέρας μου μου έδινε να δοκιμάσω ώριμα τυριά, παράξενα αλλαντικά, ιδιαίτερα φρούτα, ήθελε να δοκιμάζουμε τα πάντα, ανέφερε στο TV Έθνος.