Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εκλογές για τον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο με τις παρατάξεις να είναι σε ετοιμότητα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκεται και ο Αναστάσιος Νικολακόπουλος ο οποίος κατεβαίνει με την Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων.

Ο κ. Νικολακόπουλος παραθέτει παρακάτω το όραμα και τις ιδέες που διαθέτει ο ίδιος και η παράταξη του έτσι ώστε να έρθουν σημαντικές αλλαγές που θα ευνοήσουν τον Σύλλογο αλλά και τους καταναλωτές.

Πιο συγκεκριμένα...

"Είμαστε μια ωραία παρέα νέων 30αρηδων και έχουμε όρεξη για να βγούμε μπροστά και να αναλάβουμε ευθύνες στον εμπορικό σύλλογο της πόλης μακριά από κόμματα. Φέρνουμε νέες ιδέες και προτάσεις για την λειτουργία της αγοράς με δράσεις και εκτός κέντρου όπως στις πολύ σημαντικές αγορές της Έλληνος Στρατιώτου, της Ακρωτηρίου και της Ανθείας.

Θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε νέο καταναλωτικό κοινό στην αγορά μας όλη την διάρκεια του χρόνου, να οργανώσουμε φεστιβάλ και fashion show και να προωθήσουμε το ανοιχτό κέντρο εμπορίου με την συμμετοχή όλων των Πατρινών επιχειρήσεων αλλά πάνω από όλα να προστατέψουμε την τοπική επιχείρηση από το παραεμπόριο και το ηλεκτρονικό παραεμπόριο μέσω Facebook. Να προωθήσουμε την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων και να είμαστε δίπλα στον πατρινό έμπορο και ελεύθερο επαγγελματία με συμβουλευτική και νομική υποστήριξη για την προστασία του ενάντια σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

Η συμμετοχή και η στήριξη σας είναι η εγγύηση για το μέλλον των τοπικών καταστημάτων έναντι των ξένων πολυεθνικών."


Να σημειώσουμε πως οι εκλογές θα διεξαχθούν:

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - ώρα 9.00 – 21.30

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - ώρα 9.00 – 20.00

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - ώρα 9.00 – 20.00

στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος).