Εδώ και τρία χρόνια, η Ευαγγελία Συριοπούλου, υποδύεται την Ρενάτα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός, μίλησε για το αν περίμενε αυτή την ανταπόκριση από τους τηλεθεατές, αν έχει κοινά με την ηρωίδα της και για τη σχέση της με το Αχιλλέα.

Περιμένατε την επιτυχία της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση μου»;

«Περίμενα ότι θα πάει πολύ καλά, το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με τον σκηνοθέτη μας Γιάννη Βασιλειάδη. Δεν είχα φανταστεί όμως ότι θα φτάναμε να παίζουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχει συμβεί αυτό, ο κόσμος μας έχει αγαπήσει πολύ και μας παρακολουθεί ανελλιπώς».

Έχετε κοινά με τη Ρενάτα;

«Υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία, πιστεύω πως κι εγώ σαν τη Ρενάτα είμαι δίκαιη, τελειομανής, εργατική, ευαίσθητη και αγαπώ πάρα πολύ την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους.

Ο κόσμος στον δρόμο σας φωνάζει με το όνομα της ηρωίδας; Σας ρωτά να μάθει λεπτομέρειες για τις εξελίξεις στη σειρά;

«Στην αρχή με φώναζαν Ρενάτα, τώρα οι περισσότεροι με φωνάζουν με το όνομα μου. Εννοείται και με ρωτούν για τις εξελίξεις. Το καλύτερο είναι όταν μου λένε ότι μας παρακολουθούν και ξεχνούν τα προβλήματα τους. Εχω λάβει τόσο μεγάλη αγάπη που θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για τη σχέση σας με τον Αχιλλέα (Μαρίνος Κόνσολος) τι σας λένε;

«Αυτό το ζευγάρι το έχουν λατρέψει τόσο πολύ που θέλουν απεγνωσμένα να το δουν μαζί. Είναι υπέροχο όταν μας λένε ότι είμαστε από τα πιο ωραία τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο στόχος μας ήταν να ταυτιστούν με τους ήρωες, να τους αγαπήσουν και πιστεύω ότι τα καταφέραμε».

Είναι πάντως μια σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα.

«Μάλλον έπρεπε να περάσουν τόσο μεγάλες τρικυμίες για να συνειδητοποιηθούν και οι ίδιοι κάποια πράγματα, όχι μόνο για τη σχέση τους αλλά και για τους εαυτούς τους», λέει στο tv Έθνος.