Γι’ ακόμα μία μέρα επικράτησε χαμός στο σπίτι του Power of Love. Οι αποκαλύψεις που έκανε προχθές η Εσμέ για την Χριστίνα Γούλα και τον Ρουμάνο που βγήκε, ήταν και σήμερα το βασικό θέμα συζήτησης, όταν μπήκε στο σπίτι η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έγινε πάλι έξαλλος με τη Χριστίνα, η οποία παραδέχτηκε πως ναι, βγήκε με τον Ρουμάνο και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Οι εντάσεις, όμως, δεν κόπασαν και ο Παύλος με τη Χριστίνα έγιναν ξανά μαλλιά κουβάρια, όπως αναφέρει το zappit.

«Βγήκαν τόσα πράγματα στη φόρα και την είδα τη Χριστίνα τελείως αναίσθητη και το μόνο που προσπάθησε να κάνει ήταν να με κατηγορήσει. Αυτό δεν είναι τίμιο. Θυμήθηκα και ποια μέρα βγήκε με τους Ρουμάνος, γιατί έτσι συμβεί αυτό, είμαι 100% σίγουρος. Αντί να μου πεις συγγνώμη, κάθεσαι και λες και λες και λες… Αυτό που σου είπα είναι ότι αν παίξει η δικιά μου η κοπέλα στο ρουμάνικο τρέιλερ, αυτή την ξεφτίλα εγώ δεν τη δέχομαι και ούτε τη ανέχομαι. Όταν εμένα με παίρνουν και μου λένε ότι η κοπέλα σου βγήκε με Ρουμάνο και μέσα κυκλοφορεί με τη φωτογραφία σου και σε κοροϊδεύει, πώς θα να το δω εγώ αυτό το πράγμα; Θες να χαρώ; Κυκλοφορούσες με τη φωτογραφία μου και το βράδυ έπινες τσαγάκια με τον Ρουμάνο. Έλεος!», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Δεν ήμουν ειλικρινής τις προηγούμενες ημέρες, όντως βγήκα με τους Ρουμάνους, αλλά έτυχε αυτό το σκηνικό. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ γιατί φοβόμουν τις αντιδράσεις. Ο Παύλος μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο off camera. “Μπιπ” με ανέβαζες, ψεύτρα με κατέβαζες. Δεν λέω να μη νευριάσει, δεν λέω να μη μου φωνάξει, αλλά όχι να με προσβάλλει, όχι να με εκφοβίσει, όχι να με απειλήσει… Είπε ότι θα με ξεφτιλίσει. Όλη την ώρα ψεύτρα με έλεγες. Όσο σε έχω πληγώσει εγώ, τόσο με έχεις πληγώσει κι εσύ με τον τρόπο που μου μίλησες. Όταν λες ότι θα με ξεφτιλίσεις πως περιμένεις εγώ να σου το ομολογήσω αυτό το πράγμα; Φοβόμουν!», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Γούλα.