Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, την υποστήριξη του Δήμου Πατρών, του Λιμεναρχείου Πατρών και του Οργανισμού Λιμένα Πάτρας.

Οι μέρες έφτασαν και σήμερα ανοίγει η αυλαία του SEAJETS – 9ου Patras Motor Show και του Ferrari Days, με Χρυσό Χορηγό των εκδηλώσεων την εταιρεία «Καλλέργης Μηχανήματα».

Το «πάρτυ» θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Παρασκευής όπου τα σχεδόν 40 Ferrari θα αποβιβαστούν στον Νέο Λιμένα Πατρών και θα «κοκκινήσουν» την πόλη της Πάτρας. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε πιο κάτω.

Στον Μόλο της Αγ. Νικολάου πάνω από 300 εκθέματα θα σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε, ενώ το JET SKI Show η Live Arena και όλα τα παράλληλα Event θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στα Εκθέματα εκτός από τις σχεδόν 40 Ferrari, οι επισκέπτες θα απολαύσουν, 20 Lancia Integrale, 15 Toyota Celica GT Four, νέα μοντέλα αντιπροσωπειών και άλλα πολλά. 


Πρόγραμμα 9ου Patras Motor Show


Πρόγραμμα Ferrari Days