Μια υπέροχη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λευκωσία. Ο λόγος για τα «Super Music Awards 2019 with Pringles» στα οποία το παρών έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ την όμορφη βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Το πρώτο βραβείο που δόθηκε είναι αυτό του Young Idol by Seat Arona στον Βαγγέλη Κακουριώτη. Επίσης στα «Super Music Awards 2019 with Pringles» βραβεύτηκαν η Ελένη Φουρέιρα ως η «Καλύτερη γυναίκα (modern)», ο Σάκης Ρουβάς ως ο «Καλύτερος άντρας (modern)», η Τάμτα πήρε το βραβείο Inspiration, οι Onirama ως το καλύτερο group και ο Θέμης Αδαμαντιδης βραβεύτηκε ως «Golden Idol».

Επίσης ο Stan Αντιπαριώτης πήρε το βραβείο «Καλύτερο video» για το τραγούδι - Τετράγωνα, ο Ηλίας Βρεττός βραβεύτηκε για τη μπαλάντα της χρονιάς, «Καλύτερο τραγούδι» ο Νίκος Οικονομόπουλος "Τώρα τι να το κάνω", η Έλενα Παπαρίζου αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη γυναίκα (adult)» και ο Γιώργος Μαζωνάκης ως ο «Καλύτερος Άντρας (adult)». Το βραβείο «Album της Χρονιάς» πήγε στον Κωνσταντίνο Αργυρό.