Κανείς δεν έφυγε από το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, και την Θεατρική Παράσταση "Φεύγεις;" που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Σάββατο 8/6/2019

Ένα έργο που βασίστηκε πάνω σε πραγματικές ιστορίες και ντοκουμέντα, μια παράσταση γεμάτη μνήμες από ξεριζωμό, προσφυγιά, μετανάστευση και ξενιτιά. Μια παράσταση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η πρώην Υπουργός Παιδείας Κα Σία Αναγνωστοπούλου, οι Βουλευτές  Κος Ριζούλης Ανδρέας και Κος Νικολόπουλος Νικόλαος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κος Κατσιφάρας Αποστόλης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κος Κουτρουμάνης Γεώργιος. Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Κος Φραντζής Παναγιώτης ευχαρίστησε  όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αυτή, και υποσχέθηκε πολλές τέτοιες επιτυχημένες βραδιές με την Στέγη.                            


Φωτογραφίες: Kωνσταντίνος Αθανασόπουλος