Πεζοπορία-Περίπατο στο ρέμα της Νερομάνας, με πραγματοποίηση καλλιτεχνικού προγράμματος στην «Πηγή της Νερομάνας», διοργανώνουν και φέτος το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και ο Σύλλογος Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Κρήνη».

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου, με σημείο εκκίνησης στις 10.00 το πρωί από την πλατεία της Κρήνης, κατηφορίζοντας προς το  ρέμα της Νερομάνας. Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε διαμορφωμένο μονοπάτι έως τις πηγές της νερομάνας, ενώ στη διάρκεια της διαδρομής θα γίνεται παρουσίαση της ιστορίας της περιοχής.    

Στην Νερομάνα θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα του Χορευτικού του Δήμου της Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της  Δήμητρας Αψώμοτου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδος.

Συμμετέχουν επίσης, ο Σύλλογος Υγείας και  Περιβάλλοντος Κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας, ο Φιλοδασικός Σύλλογος Σαραβαλίου, το Ιστορικό Σωματείο «Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ» και ο  Σύλλογος Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Απαραίτητα εφόδια:

Το δισάκι σας, άνετα ρούχα και παπούτσια, το στρωσίδι σας, τα φαγητά σας.

*Κρασί θα προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος της Κρήνης.