Συνεχίστηκαν και σήμερα οι κινητοποιήσεις του Σωματείου Ιπποκράτης.

Σε ανακοίνωση το Σωματείο αναφέρει: "Πραγματοποιήσαμε και σχετική Γενική Συνέλευση, όπου μας απασχόλησαν όλα όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από τον Οργανισμό και τις παράνομες αποφάσεις του Διοικητή.

Σ’ αυτήν μας απασχόλησε και η σημερινή, ψευδέστατη, συκοφαντική και με τεράστιες αντιφάσεις, ανακοίνωση της 6ης Υ.Πε, αποφασίσαμε:

Α). Την συνέχιση των κινητοποιήσεών μας, με την ίδια μορφή και πλαίσιο, έως ότου ο Διοικητής και η 6η Υ.Πε, αποσύρουν από την διαύγεια την μη ενδεδειγμένη και με τεράστια λάθη και παραλήψεις, παράνομη απόφαση Σερεμέτη.

Β) Την εξουσιοδότηση  το Δ.Σ του Σωματείου μας, να προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές και να ζητήσει την ποινική δίωξη του Διοικητή εάν και εφόσον συνεχίσει να αρνείται την υπογραφή των παραγγελιών φαρμάκων και υλικών, αλλά και της Νοσηλευτικής Διευθύντριας εάν και εφόσον συνεχίσει την ίδια απαράδεκτη πρακτική για τα προγράμματα υπηρεσίας από την ερχόμενη Τρίτη εμπλουτίζοντας παράλληλα τις κινητοποιήσεις και με καθημερινές στάσεις εργασίας.

Γ). Την απάντηση στην ανακοίνωση της 6ης Υ.Πε, γνωστοποιώντας σε κάθε κατεύθυνση ότι:

- οι κινητοποιήσεις μας είναι ομόφωνες και με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων που δρουν στο Σωματείο μας

- Τα στοιχεία που επικαλείται για τα χρόνια υπηρεσίας των υπαλλήλων για τις θέσεις ευθύνης είναι πέρα για πέρα αναληθή, ψευδέστατα.

Δ). Το επίσημο κάλεσμα της 6ης Υ.Πε, να τοποθετηθεί δημοσίως και να μας πει:

- Πότε λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Λέει αλήθεια τώρα που αναφέρει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα από τον Διοικητή, η τότε που εξέδιδε τα συνημμένα έγγραφα που δεν εφαρμόζει ο Σερεμέτης.

- για το τι θα πράξει εάν σταματώντας την κινητοποίηση μας, ο Σερεμέτης, που καταπατά σε μόνιμη βάση τους Νόμους του κράτους, αν στα πλαίσια των αποφάσεων στείλει τις σχετικές ημερήσιες αποφάσεις των υπηρεσιακών μεταβολών των συναδέλφων μας τώρα στην προεκλογική περίοδο".