Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε πρώτη φορά για την επιστροφή της στην Ελένη, τη συνεργασία τους και αποκάλυψε τις αλλαγές που παρατήρησε στην παρουσιάστρια μετά το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Αργυρώ μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου αναφέρθηκε στην Ελένη και την τηλεοπτική της επιστροφή!

Η μαγείρισσα είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε αρκετό καιρό. Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, απλά της έλεγα ότι εγώ ήθελα χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω εγώ. Και μου είπε όποτε θες εσύ, θες μια φορά, θες δύο, είσαι στην Ελλάδα, δεν είσαι, όποτε θέλεις»!

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει αλλάξει η Ελένηκαι εκείνη απάντησε: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή του, όπως κι εσύ, όπως κι εγώ, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Αυτές τις δύσκολες στιγμές όταν τις περνάς μπορεί να σου βγουν σε κάποια ένταση ή οτιδήποτε. Άμα δεν είναι καλά φαίνεται παντού, άμα είναι καλά πάλι φαίνεται παντού».

Η Αργυρώ ρωτήθηκε αν θα είναι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην Ελένη και τόνισε: «Ακόμη δεν έχουμε συζητήσει κάτι για του χρόνου. Δεν έχω πρόβλημα, με χαρά θα ήθελα, αρκεί να μπορώ να είμαι. Δεν θέλω να δεσμευτώ γιατί έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καθημερινό δεν μπορώ. Υπήρχαν στιγμές στην Ελένη Μενεγάκη που δεν μπορούσα να είμαι για δύο εβδομάδες συνεχόμενα».


Βίντεο: gossip