Απάντηση στα ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, που προκάλεσε η δήλωση του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα, στο OPEN, ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο, έδωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Για όσους ψάχνουν και ψάχνονται μέσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατεί να γελοιοποιήσουν την δήλωση που χαριτολογώντας έκανα στο Οpen στην ωραία εκπομπή της Σισσυς Χρηστιδου, στέλνω αυτή την φωτό που φωτογράφισα από το αρχείο μου στα 25 περίπου το 82 τότε που με πρότειναν για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μικρή ηλικία (υπεύθυνος τότε του γραφείου που μεσολαβούσε από ελληνικής πλευράς ήταν ο παραγωγός κ.Πισσανος από ότι θυμάμαι). Τόσο πολύ αστείο φαίνεται ένας Έλληνας να υπερηφανεύεται για την Ελληνικότητα του κ την ομοιότητά του με προτομές αρχαϊκές κάτι που από παιδί κι ως τώρα μου λένε? Τόσο πολύ αισθάνονται πολλοί ότι είναι Τουρκοσποροι η Αρβανίτες ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο? Και δεν απαξιώνω, αφού δεν είμαι ρατσιστής ,τους άλλους λαούς πουν μας κατέκτησαν κ μας κατέστρεψαν κ μας έκλεψαν κ δεν κατάφεραν όμως με τίποτα να μας αφανίσουν κ κυρίως να μας κάνουν να χάσουμε την γλώσσα μας..κάτι που έπαθαν οι Αιγύπτιοι.. Η θρησκεία άλλαξε η γλώσσα έμεινε..Άρα αισθανθείτε κάποια υπερηφάνεια κι αφήστε πια την πλάκα.. Ελλάς γελάς Τραγελάς....σημ.σημείωση.. Την φωτό έχει τραβήξει ο σπουδαίος σκηνοθέτης μου Γιώργος Μιχαηλίδης και είναι από την ιστορική παράσταση του Ανοιχτού Θεάτρου ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ του Σαίξπηρ".

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:


Ο ηθοποιός μιλώντας σε εκπομπή του OPEN , είπε μεταξύ άλλων: "Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και όταν μου λένε "έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη", εγώ δεν έχω πρόσμιξη."

"Κάποτε με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.