Όλα έτοιμα για το τζάμπολ του δεύτερου τελικού της Basket League του Προμηθέα Πατρών με τον Παναθηναϊκό, με το γήπεδο του "Δ. Τόφαλος" να είναι κατάμεστο από τον κόσμο. 

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον ΠΑΟ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και διεκδικεί τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά και για πρώτη φορά στα ιστορικά του επαρχιακού μπάσκετ. Ο αγώνας ξεκινάει στις 18:30 και τα εισιτήρια είναι sold out από το απόγευμα της Τρίτης, με την Πάτρα να αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας και την επιτυχία της. 

Οι παίκτες από την πλευρά τους  είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη γράφοντας μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του Προμηθέα, ενώ υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ο Προμηθέας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 103 -77. Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών, τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας! Παρακαλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο «Δημ. Τόφαλος» τουλάχιστον μία ώρα (αν είναι δυνατόν και περισσότερο) πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η είσοδός τους στο γήπεδο και να μπορέσουν παράλληλα να προμηθευτούν το συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι.

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων και για λόγους ασφαλείας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο και αριθμημένη θέση, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη υπεράριθμων φιλάθλων, ενώ όλοι οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι. Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου».