Το Σωματείο Ιπποκράτης, δηλώνει πως συνεχίζει τις κινητοποιήσεις παρά τις απειλές και τις τρικλοποδιές. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Με δεδομένο ότι χθες δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, παρά την θετική πρωτοβουλία του Υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε, του Κου Κωστακιώτη, συνεχίζουμε και σήμερα τις απεργιακές μας Κινητοποιήσεις, διεκδικώντας:

  • Την διόρθωση του Οργανισμού κάτι που πλέον είναι αδύνατον, μετά το κλείσιμο της Βουλής.
  • Την ανάκληση της μη ενδεδειγμένης απόφασης του Διοικητή, που με λαθεμένη ημερομηνία, λάθη διατύπωσης και τίτλων και βεβαίως παραλήψεις τμημάτων είναι αναρτημένη στη διαύγεια, απόφαση που επίμονα αρνείται να αποσύρει ο Διοικητής.
  • Την μη έκδοση των ημερήσιων αποφάσεων, που επιβάλλουν υπηρεσιακές μεταβολές σε Συναδέλφους μας, ημερήσιες παράνομων μεταβολών που απαγορεύονται πλέον και εκ του νόμου, λόγω της επίσημης προκήρυξης των εκλογών.

Στο πλαίσιο λοιπόν της σημερινής κινητοποίησης, όπου βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, εάν υπάρχουν, μετά και την χθεσινή σχετική σύσκεψη στο υπουργείο παρουσία των Διοικητών της 6ης Υ.Πε και του Νοσοκομείου μας και δυστυχώς χωρίς την δική μας παρουσία, θα έχουμε:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, όπου θα συζητήσουμε όλα τα προαναφερόμενα, καθώς επίσης και τις τρικλοποδιές του Διοικητή και της Νοσηλευτικής Διευθύντριας, που επιδιώκουν δυσχέρειες στη λειτουργία του  Νοσοκομείου και όχι μόνον.

Εμείς, όπως  προαναφέρουμε, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, παρά τις απειλές του Διοικητή, για μέτρα κλπ άλλα που μας ατσαλώνουν πιο πολύ και βεβαίως παρά τις τρικλοποδιές της Νοσηλευτικής Διευθύντριας που έφθασε στο έσχατο σημείο να μην υπογράφει ούτε τις άδεια των συναδέλφων μας για να δημιουργήσει καταστάσεις εναντίωσης κλπ.

Καταγγέλλοντας αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές συνεχίζουμε τον αγώνα".