Ο Άγγελος Φάμελος είναι ένας νέος τραγουδιστής της ανεξάρτητης εναλλακτικής μουσικής σκηνής που μέσα από την πορεία που μας έχει δείξει έως τώρα έχει μία τάση προς το έντεχνο ύφος, αυτό που αναδεικνύει την λυρικότητα των στίχων και των μελωδιών, βγάζοντας μέσα από τα τραγούδια του έναν έκδηλο συναισθηματισμό. 

Μπορεί να μην τον ξέρετε ακόμα, όμως, είναι καιρός να τον μάθετε. Στην Κομοτηνή από όπου κατάγεται γνωρίζουν το όνομα του και παρακολουθούν την πορεία του, ενώ στην Αθήνα δεν είναι λίγοι αυτοί που πλέον τον ξέρουν αφού στα δύο χρόνια που βρίσκεται εκεί, έχει κάνει ορισμένες αρκετά καλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, κάνοντας αίσθηση με την φωνή του και γενικότερα το όλο στυλ του. 

Το patrasevents.gr είχε μιλήσει για αυτόν πριν από κάποιους μήνες, όταν μας τον είχε συστήσει ο δικό μας, ο Πατρινός Βασίλης Ράλλης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και εξακολουθεί να έχει μία καλή επαφή μαζί του. Γιατί σας τα λέμε τώρα όλα αυτά; Οπωσδήποτε θα έχουμε τους λόγους μας και τους σκοπούς μας. 

Ο Άγγελος Φάμελος λοιπόν κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, σε στίχους και μουσική δική του. Ο δίσκος του λέγεται "Παράθυρο" και αποτελεί μία ολοκληρωμένη μουσική δουλειά του νεαρού τραγουδοποιού που περιλαμβάνει οχτώ κομμάτια. Κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά και τις ψυχές, κινούμενα πάντα στο ύφος χάρη στο οποίο μας ανάγκασε να τον ξεχωρίσουμε. 

Την παραγωγή του δίσκου την επιμελήθηκε ο Παντελής Πέτρου taurus productions. Ακούστε τρία κομμάτια από τον δίσκο και πάρτε μία γεύση από αυτή τη δουλειά του νεαρού και πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη. 


Άγγελος Φάμελος - Παράθυρο (Official Audio Release)


Άγγελος Φάμελος -Που να 'σαι αλήθεια (Official Audio Release)


Άγγελος Φάμελος - Ένα τραγούδι πριν (Official Audio Release)