Νέα δημοπρασία αυτοκινήτων στο Τελωνείο της Πάτρας, με δεκάδες οχήματα να βγαίνουν στο "σφυρί" σε τιμή ευκαιρίας, χωρίς όμως να υπάρχει το ανάλογο αγοραστικό ενδιαφέρον. 

Μιλάμε για αυτοκίνητα που μπορεί να τα βρει κανείς σε τιμές ευκαιρίας, τόσο συμφέρουσες που δεν υπάρχουν στην αγορά. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο και μικρό. Η σχετική ανακοίνωσή έχει ως εξής: 

"Στις 12-06-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη, από την ΑΑΔΕ.

Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης. Οι ενδιαφερόμενοι πριν λάβουν μέρος στις δημοπρασίες πρέπει να ενημερώνονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών για τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις ως προς την ταξινόμηση, το είδος του καυσίμου, τον τόπο ταξινόμησης τα όρια εκπομπής καυσίμων κλπ και των οποίων άγνοια δεν μπορούν να επικαλεστούν μετά την αγορά των οχημάτων". 

Δείτε εδώ την λίστα των οχημάτων που παίρνουν μέρος στην δημοπράτηση.