«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η στέρεα επιλογή απέναντι στο δίδυμο συντηρητισμό που εκφράζουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει στην πρώτη προεκλογική του δήλωση ο Μαρίνος Σκανδάμης που είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Η πλήρης δήλωση του Μαρίνου Σκανδάμη έχει ως εξής: «Με τη θυροκόλληση του διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής μπαίνουμε και τυπικά στην προεκλογική περίοδο.

Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συντηρητικές επιδόσεις του στα κρίσιμα ζητήματα του πελατειακού κράτους και της αυταρχικής διακυβέρνησης αποχωρεί.

Ταυτόχρονα η όλη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ανοίγει το δρόμο στον άλλο πόλο του συντηρητισμού που είναι η Νέα Δημοκρατία. Η οποία δεν ξεχνάει καμιά από τις παλιές και καταδικασμένες της πρακτικές.

Απέναντι σε αυτό το δίδυμο, υπάρχει η στέρεα επιλογή του Κινήματος Αλλαγής. Που προχωρεί με ενότητα, μετριοπάθεια και αποφασιστικότητα, που αποκαθιστά τη σχέση του με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και που είναι σε θέση να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια αυθεντική και ελπιδοφόρα πορεία ανάταξης της χώρας μας και της κοινωνίας.

Φίλες και φίλοι, ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι κομβικός, καθότι έφτασε η ώρα να συμβάλλουμε χωρίς ιδιοτέλειες στο έργο της δημοκρατικής παράταξης και να συμπορευτούμε δυναμικά.

Σας καλώ όλους μαζί για την καινούρια αλλαγή!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Μαρίνος Σκανδάμης

Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Νομού Αχαΐας»