Αυτήν την εποχή, το σπίτι δε μας χωράει. Η θερμοκρασία πήρε τα πάνω της και οι βόλτες μας, σε σχέση με το χειμώνα, αναπόφευκτα αυξάνονται.

Το καλοκαίρι απαιτεί εξόδους όχι μόνο για μπάνιο, αλλά και για καφέ ή φαγητό. Με λίγα λόγια απαιτεί... Πλαζ!

Η πιο κοντινή παραλία στο κέντρο της Πάτρας, είναι αυτή που πρώτη, υποδέχεται τους λουόμενους που διστακτικά κάνουν το πρώτο τους μπάνιο.

Σε απόσταση αναπνοής από το κλεινόν άστυ, η Πλαζ έχει ετοιμαστεί για μια σούπερ καλοκαιρινή σεζόν, που θα αφήσει ευχαριστημένους άπαντες.


Εκτός από τη παραλία, που μπορείτε άφοβα να χαρείτε τη θάλασσα και τον ήλιο, μπορείτε να γευτείτε τις νοστιμιές που προσφέρει στους πελάτες του, το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή.

Η Πλαζ, ένα άκρως καλοκαιρινό εστιατόριο, κατασκευασμένο εκεί που σκάει το κύμα, αναμένεται να μονοπωλήσει τον ελεύθερο χρόνο μας.

Με τα άσπρα τραπεζάκια και τις μπλε καρέκλες του, που θυμίζουν αιγαιοπελαγίτικο νησί, μας περιμένει να γευτούμε ωραίες γεύσεις, που θα μας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

Ατενίζοντας το μπλε της θάλασσας, με ουζάκι ή τσίπουρο, συνοδευμένο από εκλεκτούς μεζέδες, είναι αυτό που λέμε... ελληνικό καλοκαίρι.

Και στην Πλαζ μπορούμε να το ζήσουμε!