Το όνομα του Νεϊμάρ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά όχι για κάποιο σκάνδαλο, αλλά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης δεν είναι στο Παρίσι.

Στο σημερινό της δημοσίευμα η «Sport» αποκαλύπτει ότι το διαζύγιο της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βραζιλιάνο επιθετικό είναι οριστικό και πλέον η αποχώρηση του από το κλαμπ είναι δεδομένη.


Μάλιστα όπως γράφεται ο Νεϊμάρ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Παρίσι, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση, αλλά πλέον έχει απογοητευτεί από τις Ευρωπαϊκές αποτυχίες της ομάδας και αντιλαμβάνεται ότι για το δικό του καλό πρέπει να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στην Μπαρτσελόνα είναι ενήμεροι γι' αυτές τις εξελίξεις, αλλά τις παρακολουθούν διακριτικά καθώς δεν θέλουν να έρθουν σε κόντρα με την Παρί.

Την ίδια ώρα πάντως ο Νεϊμάρ δείχνει διατεθειμένος να παραδεχθεί και δημόσια ότι έκανε λάθος με την επιλογή του να φύγει από την Μπαρτσελόνα πριν από δύο χρόνια, καθώς ναι μεν τα λεφτά που πήρε ήταν (υπερβολικά) πολλά, αλλα το πρότζεκτ της δημιουργίας μιας... μεγάλης ομάδας δεν πέτυχε.

Από την άλλη ο Νεϊμάρ είναι εκνευρισμένος από το κυνηγητό που δέχεται εντός γηπέδων από τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να έχει υποστεί τρεις σοβαρούς τραυματισμούς και παρόλο που η Παρί φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ο ίδιος δεν το συζητά.

Ανέλπιστος σύμμαχος του ίσως είναι ο τεχνικός της Παρί Τόμας Τούχελ, καθώς ο Γερμανός εμφανίζεται αγανακτισμένος με τους σούπερ σταρ που έχει η ομάδα του και αποφασισμένος να προχωρήσει σε γενική εκκαθάριση η οποία προφανέστατα περιλαμβάνει και τον Νεϊμάρ.

Μια ανταλλαγή Νεϊμάρ Κοουτίνιο ίσως σύντομα πέσει στο τραπέζι των διαπργαματεύσεων αφήνοντας όλες τις πλευρές ικανοποιημένες