Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Οργανισμό Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Πάτρας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας - Θέσμος Αρχαίου Δράματος. 

Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στο Θέατρο Λιθογραφείον στις 11:30 το πρωί ο επικεφαλής του και διευθυντής του φεστιβάλ, Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φεστιβάλ της Πάτρας έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ξεκινώντας την πορεία του τον Αύγουστο του 1981 από τον αείμνηστο Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλο.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ παρουσιάζει επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις που καταφέρνει και φέρνει στην Πάτρα, δίνοντας τη δυνατότητα στο Πατρινό κοινό να δει υψηλής ποιότητας τέχνη. 

Ο επικεφαλής του θεσμού και πολιτιστικός σύμβουλος, θα παρουσιάσει το πλάνο των φετινών εκδηλώσεων και τις ημερομηνίες τους μετά και τη σχετική επίσημη έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο που δόθηκε για την παραχώρηση του Αρχαίου Ρωμαϊκού Ωδείου.