Ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι χάνονται στην Πάτρα, σκορπίζοντας τον θρήνο, όχι μόνο στους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και σε αυτούς που τους είχαν γνωρίσει, ζώντας μαζί τους μικρές ή και μεγάλες στιγμές. 

Τη Δευτέρα κηδεύτηκαν δύο παλικάρια, σχεδόν συνομήλικοι, που έφυγαν από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο λόγος για τον 42χρονο Θέμη Καννελόπουλο από τα Βραχνέικα και τον 43χρονο Παναγιώτη Βρή. 

Δύο νέοι άνθρωποι που άφησαν πίσω τους γυναίκα και παιδιά. Ο Θέμος Καννελόπουλος διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων με τον Χ. Τζίφα στην οδό Ακρωτηρίου, ενώ ο Παναγιώτης Βρης ήταν γιος του Δημήτρη Βρη, εκ των ιδρυτών των εφημερίδων Εθνικός Κήρυξ και Ημερήσιος Κήρυξ των Πατρών και είχε εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός και εικονολήπτης. 

Τόσο ο Θέμης Καννελόπουλος, όσο και ο Παναγιώτης Βρής ήταν δύο παιδιά με χρυσή καρδιά που πορεύτηκαν στη ζωή τους, με γνώμονα να προσφέρουν στην κοινωνία και στους ανθρώπους γύρω τους. Έφυγαν και οι δύο νωρίς για να προστεθούν και αυτοί στη μεγάλη λίστα των νέων ανθρώπων της Πάτρας που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή.