Ο Δήμος Βερύκιος τέλος και επίσημα από το Happy Day του Alpha. Πριν από λίγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως σας είχαμε γράψει από χθες, η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε τη διακοπή του δεκαπεντάλεπτου -το τελευταίο διάστημα- σχολίου που έκανε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day, λόγω… της έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 7 Ιουλιου και ότι από σήμερα ξεκινάει και επισήμως η προεκλογική περίοδος, οδήγησε τους ιθύνοντες του καναλιού σε αυτή την απόφαση. Βέβαια, δεν μπορούμε να θυμηθούμε να έχει γίνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Ίσως να ευθύνεται το γεγονός ότι η βαρύτητα αυτών των εκλογών είναι αρκετά μεγάλη…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δήμο Βερύκιο

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα τα εξής: «Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε».


Δήμος Βερύκιος: Τέλος και επισήμως από το Happy Day - Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή

Κατά τα άλλα, ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο ραδιόφωνο και θα εμφανίζεται κανονικά και στο κεντρικό δελτίο του καναλιού ως διαπιστευμένος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.