Σε νέες δράσεις προχωρά το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, αναφέρει τα εξής:

"Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στην έκθεση των παιδιών μας που θα φιλοξενείται στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Οι μαθητές των τμημάτων Εικαστικών Τεχνών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα εκθέσουν τις δημιουργίες όλης της χρονιάς που έγιναν για ακόμη μια φορά υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Αλέξη Φραγκούλη".


«Ένα ταξίδι στην Ελλάδα». Τον Ιούλιο η μεγάλη παράσταση όλων των τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

"ΕΛΛΑΔΑ η χώρα των Ελλήνων, της ομορφιάς, του μέτρου και των αντιθέσεων. Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τη φιλοσοφία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το δράμα, την τραγωδία και την κωμωδία.

ΕΛΛΑΔΑ μια μικρή -γεωγραφικά- χώρα απλωμένη σε όλο τον κόσμο. "Ένα ταξίδι στην Ελλάδα" μέσα από τόπους, εικόνες, μουσικές, χορούς και φορεσιές θα κάνει το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με όλες τις χορευτικές ομάδες του, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 και ώρα 9:30μμ στο Ρωμαικό Ωδείο Πατρών.

"Ένα ταξίδι στην Ελλάδα" στην απερίγραπτα όμορφη και συναρπαστική Ελλάδα με τους χαρούμενους ανθρώπους της, το φως και τις παραδόσεις των.

Με χαρά θα θέλαμε να είσαστε μαζί μας".

Συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στο μεγάλο γεγονός της πόλης το event PATRAS 2019 FERRARI DAYS "PASSIONE ROSSA".

Στις 14-15-16 Ιουνίου 2019, το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa», θα επισκεφτεί την χώρα μας και θα γιορτάσει την γενέθλια του (20 χρονών) με δεκάδες αυτοκίνητα FERRARI όπου θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας. Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών θα συμμετέχει σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και αυθεντικές ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές.

Γλέντι με τον σύλλογο "Άρτεμις" από τη Λέρο

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, στο "Πάρκο της Ειρήνης" θα πραγματοποιηθεί γλέντι, με παραδοσιακή ορχήστρα, των εφηβικών ομάδων του ΛτΕ με τις εφηβικές ομάδες του συλλόγου "Άρτεμις" από την Λέρο και υπεύθυνο τον κ. Αντώνη Νταλλαρή. Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας εάν μπορούσατε να παραβρεθείτε.

Βραδιά μελών Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Η πρόεδρος και το ΔΣ καλούν τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ., στο παραδοσιακό καφενείο "Βανίλια Υποβρύχιο" Πλατεία Καποδιστρίου 7 (Ερμού 113), για να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με κρασάκι και μεζέ.