Ούτε σε κινηματογραφικές ταινίες δράσης δεν γίνονται αυτά... 

Κάτι τέτοιο πρέπει να μουρμούριζαν όσοι περνούσαν το πρωί της Τρίτης από την γωνία της Αγίου Ανδρέου με την Γούναρη, βλέποντας ένα αμάξι να έχει καρφωθεί στην βιτρίνα ενός καταστήματος γραφείου διαφημιστικών υπηρεσιών. 

Το τροχαίο συνέβη το πρωί από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με το ένα από αυτά να καρφώνεται στην τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Ευτυχώς την ώρα που συνέβη, το κατάστημα δεν είχε ανοίξει ακόμα, διαφορετικά τώρα ίσως να μιλούσαμε για τραγωδία.

Πάντως από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε μία γυναίκα, η οδηγός του αυτοκινήτου που μπήκε στο κατάστημα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει υποστεί σοκ. Και τα δύο αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Το τροχαίο και η εικόνα ενός αυτοκινήτου μέσα σε ένα κατάστημα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους περαστικούς πεζούς και οδηγούς που σταματούσαν για να δουν τι έχει συμβεί και απορούσαν με αυτό που έβλεπαν. Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος θα ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό της Τροχαίας. 

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr.