Ήλιος, παραλία, παρέα, θάλασσα, αμμουδιά, χορός, διασκέδαση, έρωτας και πάθος είναι μόνο λίγες από τις λέξεις και τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν το νέο single της Έλενας Παπαρίζου «Καλοκαίρι και Πάθος», το official video του οποίου γυρίστηκε σε ένα ειδυλλιακό και άκρως θερινό περιβάλλον, στην εντυπωσιακή παραλία της Καλόγριας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Η Έλενα Παπαρίζου, χάρη στο εκρηκτικό ταπεραμέντο, αλλά και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία της κάνει ακόμα πιο όμορφο το φετινό ελληνικό καλοκαίρι παρέα με τους δροσερούς ήχους του νέου της summer hit single.

Το τραγούδι αποτελεί διασκευή της επιτυχίας των Kendji Girac & Claudio Capeo “Que Dieu me pardonne” που φέρει την υπογραφή των Davide Esposito, Laurent Lamarca & Renaud Rebillaud, σε ελληνικούς στίχους του Γιάννη Αμανατίδη.

Το «Καλοκαίρι και Πάθος» κυκλοφορεί Minos EMI / Universal.


Έλενα Παπαρίζου - Καλοκαίρι Και Πάθος (Official Music Video)

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Sandhill, η Έλενα Παπαρίζου και η ομάδα της βρέθηκαν περίπου πριν μία εβδομάδα στην περιοχή μας για να οπτικοποιήσουν το νέο της τραγούδι, που όπως φαίνεται θα μας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ φιλική με όλους, έβγαλε φωτογραφίες και υποσχέθηκε ότι θα ξαναέρθει.


Η Έλενα Παπαρίζου με τον ιδιοκτήτη του Sandhill


Με τον τραγουδιστή Παντελή Καστανίδη