Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:00, Κυριακή 9 Ιουνίου στις 20:00 & στις 22:00 & Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 22:00 (έκτακτη συμμετοχή)

Femifesto

Θα μπορούσαν να ζουν στην ίδια, μουντή, πολυκατοικία. Ή στην ίδια φυλακή. Δώδεκα γυναίκες και ένας σκύλος. Είναι η στιγμή τους. Θα μας πουν την ιστορία τους. Προσπαθούν να ενταχθούν ή να ξεφύγουν από το συμβατικό φόντο που τους επιβάλλεται. Από πού αντλεί έμπνευση μια ιδιοφυής συγγραφέας; Θα καταφέρει η Σ. να συναρμολογήσει το παζλ; Από πόσα σημεία αποτελείται η γη όταν δεν υπάρχει πια η χώρα σου στο χάρτη; Τέσσερις θεατρίνες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Πόσο μπορεί να σε τραυματίσει το μαχαίρι του βουτύρου; Μαμά! Να σε κεράσω ένα τσιγάρο; Καρελάκι; Ή Εκλαιράκι; Ιστορίες που κινούνται μεταξύ καθημερινότητας, χιούμορ και έρωτα. Από 6 νέους συγγραφείς και το μάθημα «Υποκριτική σε κείμενα in progress».

Συντελεστές:
Θεατρική ομάδα: Υποκριτική σε κείμενα in progress
Κείμενα: Σοφία Γιαννούλη -“Απολογία”, Ειρήνη Δερμιτζάκη -“Το Ναυάγιο”, Γεωργία Κούρτη –“Το Παζλ”, “Εκλεράκι”, Χαρά Νικολακοπούλου – “Το Σπίτι με τα Τακούνια”, Αδαμαντία Ξηρίδου – “Σεξ και Πυρ”, Αντώνης Παπαϊωάννου – “Ο Ξανθίας” και “Από Πόσα Σημεία Αποτελείται η Γη;”
Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου
Σκηνικά / Κοστούμια / Μουσική / Φωτισμοί: η ομάδα
Ερμηνεύουν:
Σοφία Γιαννούλη, Μαρία Δέσκου, Ιουλία Κακανά, Ιόλη Μπάκα, Μαίρη Κοντού, Ιωάννα Μητσιάλη, Ζωή Αλουπογιάννη.

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά