Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν πριν από λίγες ημέρες ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ, με τις φήμες να οργιάζουν πως αιτία του χωρισμού τους, είναι η Lady Gaga.

Αυτό φαίνεται πως δεν αρέσει ιδιαίτερα στη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία λέγεται πως έβρισε θαυμαστές της όταν τη ρώτησαν που βρίσκεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συναυλίας της Lady Gaga το Σάββατο το βράδυ στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ποπ σταρ ερμήνευε το τραγούδι «Shallow», το οποίο είχε τραγουδήσει την βραδιά των Όσκαρ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «A star is Born» Μπράντλεϊ Κούπερ, οι θαυμαστές της άρχισαν να φωνάζουν και να τη ρωτούν «Πού είναι ο Μπράντλεϊ;».

Μόλις το άκουσε αυτό η Lady Gaga, εκνευρίστηκε και αντέδρασε έντονα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun τους είπε από το μικρόφωνο: «Ένα ακόμα πράγμα, να είστε ευγενικοί αλλιώς άντε γα@@@τε».

Οι φήμες ότι η σχέση του διάσημου ζευγαριού μετά τα Όσκαρ και την τρυφερή στιγμή πάνω στη σκηνή των βραβείων μεταξύ των Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, περνάει κρίση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί. Το εντυπωσιακό μοντέλο Ιρίνα Σάικ, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και ένα παιδί με τον ηθοποιό, πήρε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι.Πολλοί έσπευσαν αμέσως να πουν πως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, δεν είναι άλλο από τη Lady Gaga. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτήν. Μάλιστα, η ίδια το έχει αρνηθεί και όταν ρωτήθηκε από τον Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του, υποστηρίζονται πως απλά έχουν πολύ καλή χημεία.