Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας τον Οκτώβριο του 2018. Σύζυγός του είναι η Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μερικές εβδομάδες νωρίτερα, με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η ξανθιά καλλονή μαθαίνει για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της ενώ έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή. Το διάστημα που ακολουθεί, η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και ο πόνος της είναι μεγάλος, όπως αναφέρει το zappit.

Η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί σήμερα να σταθεί ξανά στα πόδια της, για χάρη των δύο παιδιών της. Θέλοντας, μάλιστα, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές που βίωσε, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και να λανσάρει τη δική της σειρά μαγιό για τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους και θέλουν να ξεχωρίζουν στην παραλία.

Από όταν δολοφονήθηκε ο Γιάννης Μακρής έχουν περάσει επτά μήνες. Η Βικτώρια Καρύδα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για όλα όσα πέρασε. Αυτή την εξομολόγηση από καρδιάς, λοιπόν, επέλεξε να την κάνει στο «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στην αρχή της κουβέντας τους, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα, την ασθένεια της μητέρας της, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της. Ακόμα, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Γιάννη Μακρή και αποκάλυψε πώς έγιναν ζευγάρι, ενώ περιέγραψε όνειρο που είδε πρόσφατα με πρωταγωνιστή εκείνον που την συγκλόνισε.

Στη συνέχεια, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα δύο παιδιά της και το πώς αποδέχτηκαν τον θάνατο του πατέρα τους, αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί στην ημέρα που συνέβη το μοιραίο και ξέσπασε σε λυγμούς. Εξομολογήθηκε πώς η ίδια δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Μακρής, ο άντρας της ζωής της δεν είναι πια εδώ, ενώ δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή της από τα σχόλια που ακούει και τα αδιάκριτα βλέμματα που αντιλαμβάνεται όταν κυκλοφορεί. Όπως εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, εκείνη δεν χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου, σε αντίθεση με τα παιδιά της, στο πλευρό των οποίων προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Τέλος μίλησε για την επιστροφή της στις πασαρέλες, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια για το μέλλον, το οποίο ατενίζει με αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό της λίγους και καλούς ανθρώπους.