"Προκειμένου ο Διοικητής να δημιουργήσει τις συνθήκες της προσφυγής του στις εισαγγελικές αρχές, για τις κινητοποιήσεις μας, όπως με περίσσεια θράσους μας ανέφερε προκλητικά ο ίδιος σήμερα εφευρίσκει «διάφορες περιπτώσεις δυσλειτουργίας», όπως η σημερινή περίπτωση με το υλικό της νεφρολογικής μονάδας.

Γνωστοποιούμε λοιπόν σε κάθε κατεύθυνση, ότι οι υπηρεσίες μας, παρά την συνέχιση των κινητοποιησεών μας, μετά από σχετική παρέμβασή μας ετοίμασαν όλα τα σχετικά, τα οποία δυστυχώς δεν υπογράφει ο Διοικητής, για τους δικούς του προαναφερόμενους προφανείς λόγους.

Καταγγέλλουμε αυτήν την προαναφερόμενη στάση και πρακτική του Σερεμέτη, ο οποίος δυστυχώς βάζει πάνω απ’ όλα, ακόμη και από την λειτουργία του Νοσοκομείου και την τύχη των ασθενών, την υλοποίηση των δικών του προσωπικών παράνομων επιδιώξεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα με τα προγράμματα υπηρεσίας, τα οποία σαφώς και δεν της τα στέρησε κανένας. Δεν απευθύνθηκε σε κανέναν, δεν την παρεμπόδισε κανένας και αρνήθηκε να τα παραλάβει από κάποιους τομεάρχες προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με τον Διοικητή για τους προαναφερόμενους προφανείς λόγους.

Καταγγέλλουμε την Νοσηλευτική Διευθύντρια για αυτήν της την στάση, την προαναφερόμενη απαράδεκτη και προκλητική πρακτική, που διχάζει τον νοσηλευτικό κλάδο, χάριν των δικών τους προσωπικών επιδιώξεων" αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων.