Η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 32 βαθμούς Κελσίου στην Πάτρα, τις τελευταίες δυο μέρες και δεν ήταν λίγοι αυτοί που το έσκασαν από την πόλη, κάνοντας εξόρμηση στις κοντινές και στις πιο μακρινές παραλίες. 

Ειδικότερα την Κυριακή που ο υδράργυρος τις μεσημεριανές ώρες έφτασε τους 34 βαθμούς, το κέντρο της πόλης έμεινε άδειο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν προς θάλασσα μεριά για να κάνουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές βουτιές. 

Οι κοντινές παραλίες του Καστελόκαμπου και του Ρίου γέμισαν από κόσμο, ενώ κόσμο είχαν και άλλες παραλίες στα ανατολικά της Πάτρας, όπως ο Άγιος Βασίλειος, η Ροδινή και η Παναγοπούλα. Αρκετό κόσμο είχε η Πλαζ, ενώ πολλοί προτίμησαν να πάνε προς τα δυτικά της Πάτρας από Βραχνέiκα και μετά, φτάνοντας έως στην Κάτω Αχαγιά και τη Λακκόπετρα.

Δέλεαρ βέβαια για αυτούς που ήθελαν να συνδυάσουν το μπάνιο τους με μία μικρή εκδρομή αποτέλεσε για ακόμα μία φορά η παραλία της Καλόγριας που είχε αρκετό κόσμο, αλλά και παραλίες πιο απομακρυσμένες όπως το Κουνουπελάκι, το Κουνουπέλι και άλλες στην επικράτεια της Ηλείας.

Μαζί με τις παραλίες ξεκίνησαν να έχουν κόσμο και τα παραθαλάσσια καταστήματα εστίασης και αναψυχής, ευελπιστώντας ότι το καλοκαίρι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα και ότι η σεζόν φέτος θα είναι αρκετά καλή για αυτούς.