Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ολοκληρώθηκε το ριάλιτι μαγειρικής του Star, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έχει ακούσει τα... απίστευτα από τους ανθρώπους που... λατρεύουν να τη μισούν!

Όλο αυτό το διάστημα, λάμβανε μηνύματα που όχι μόνο κολακευτικά δεν ήταν για την ίδια αλλά πολλοί προέβαιναν και σε πολύ άσχημα σχόλια, μέχρι και σε... κατάρες, όπως αναφέρει το gossip.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η ίδια είχε παραδεχτεί: «Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και "πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο" ή "είσαι αχώνευτη"». Η ίδια συνέχιζε λέγοντας: «Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα... Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ' απαλύνει η ψυχή μου;».

Φαίνεται πως η Σπυριδούλα αποφάσισε να διώξει κάθε τοξικότητα και κακή αύρα από πάνω της και να δώσει στους ανθρώπους που τη μισούν την... πληρωμένη απάντησή της για όλα όσα της έχουν... σούρει μέχρι σήμερα χωρίς εκείνη, όπως η ίδια υποστηρίζει τουλάχιστον, να το έχει προκαλέσει, αν και πολλοί υποστηρίζουν πως η συνεχής αναφορά της στον τίτλο "Πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα" για τον εαυτό της δεν ήταν τίποτα άλλο από την απόδειξη ότι η Σπυριδούλα ήταν ιδιαίτερα προκλητική έναντι των συμπαικτών της.

Να όμως που η Σπυριδούλα δίνει την απάντησή της με τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: "Σταματήστε να μισείτε", απευθυνόμενη βέβαια στους haters της. Όπως μας ενημέρωσε με την ίδια φωτογραφία, η ίδια βρισκόταν για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο κατά το οποίο έδειχνε να περνάει πολύ καλά.