Η έβδομη τοιχογραφία του Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ της Πάτρας έχει ξεκινήσει και ο Κλεομένης Κωστόπουλος ετοιμάζει ένα υπέροχο έργο που είναι αφιερωμένο, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της αχαϊκής πρωτεύουσας που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του καλοκαιριού. 

Το mural του KLE είναι στην οδός Αγίας Σοφίας και της Έλληνος Στρατιώτου, σε ένα σημείο της Πάτρας που σίγουρα θα προσέξουν οι επισκέπτες και οι αθλητές που θα έρθουν στην πόλη για αυτή τη διοργάνωση.

Η τοιχογραφία, κρίνοντας από τα όσα βλέπουμε ξεπερνά τα όρια ενός έργου που αφιερώνεται σε μία εκδήλωση, αλλά έχει ένα συμβολικό ρόλο που κρύβει οικουμενικά μηνύματα, παρμένα από τον κόσμο της αρχαίας Ελλάδος και την αξία που είχαν σε αυτόν, οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. 

Μια τέτοια αξία που έφερνε κοντά τους λαούς και τον κόσμο της αρχαίας Ελλάδος. Αυτό που σκοπεύει να κάνει και η Πάτρα μέσα από τη διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.


Να φέρει κοντά τον σύγχρονο κόσμο και να του δώσει μέσα από αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή την αξία της παγκοσμιοποίησης, της ειρηνοποίησης και της αδελφοποίησης των λαών. 

Αξίες που αναδεικνύονται μόνο μέσα από την εξωστρέφεια. Και εδώ είναι το κοινό σημείο που βρίσκει το 4o Artwalk "αγκαλιά" με τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Ένα σημείο που αναδεικνύει, μεταξύ άλλων, το έργο του KLE. 

Οι φωτογραφίες είναι της Τατιάνας Δήμου.