Τη νομική οδό παίρνει η κόντρα του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου με τον Στάθη Κεραμιδά.  

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στο facebook o Δημήτρης Καραγεωργόπουλος "πριν από λίγη ώρα, παρουσία της δικηγόρου μου και συναδέλφων μου συναγωνιστών, προσήλθα στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και κατέθεσα μήνυση σε βάρος του κ. Στάθη Κεραμιδά - Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης σε βάρος μου.

Η ως άνω μήνυση είναι η απάντηση μου στον πόλεμο λάσπης που έχουν εξαπολύσει κάποιοι σε βάρος μου, με χαρακτηρισμούς και πράξεις που εκδηλώνουν σαφή αμφισβήτηση της τιμής και της υπόληψής μου και ξεπερνούν κάθε ανεκτό και επιβαλλόμενο μέτρο κριτικής και ελέγχου. Πρόκειται για προσωπική επίθεση, με φανερό σκοπό να με μειώσουν προσωπικά και ως συνδικαλιστή, με ειδικό σκοπό να με προσβάλλουν και να με συκοφαντήσουν κατ’ εξακολούθηση.

Όσα διακινούνται τους τελευταίους μήνες είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας κατασυκοφάντησης και δυσφήμισης απέναντι στους συναδέλφους μου, την οικογένειά μου, τον κοινωνικό μου περίγυρο και τους συναγωνιστές συνδικαλιστές συναδέλφους μου, τους χιλιάδες εργαζομένους που εκπροσωπώ και γενικότερα απέναντι σε ολόκληρο τον συνδικαλιστικό και εργατικό κόσμο τόσο της πόλεως των Πατρών αλλά και πανελληνίως. Η πολιτική αναισχυντία έχει και τα όριά της. 

Οι αναρτήσεις του κ. Κεραμιδά δείχνουν το μέγεθος της πολιτικής αδιαντροπιάς ορισμένων που στην απελπισία και στην αμηχανία προς την δημόσια κριτική που ασκείται στην μηδέποτε λανθάνουσα παράταξή του και τα στελέχη της δεν διστάζουν να σπιλώνουν με ανοίκειες και παντελώς προσβλητικές εκφράσεις. Λησμονούν, όμως, ορισμένοι ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την κριτική και την αντίθετη άποψη. Κινδυνεύει από αυτούς που αρνούνται την κριτική και συκοφαντούν τον συνδικαλιστικό τους αντίπαλο, βάζοντας κατά παντελώς αυθαίρετο τρόπο “ταμπέλες” όπου τους βολεύει.

Στον κ. Κεραμιδά όπως και ο ίδιος πλέον αντιλαμβάνεται, δεν θα μπορέσω να του ευχηθώ «καλή τύχη» στις νέες του περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καραγεωργόπουλος. Αιτία της μήνυσης αυτής είναι τα όσα ανέφερε ο Στάθης Κεραμιδάς σε ανάρτηση του στο facebook με αφορμή ανακοίνωση της ΔΑΣ - ΟΙΥΕ που έκανε λόγο για ξήλωμα του κ. Καραγεωργόπουλου από την διοίκηση της Ομοσπονδίας.