Αποθέωση για τον Προμηθέα Πατρών στα social media. 

Δεκάδες Πατρινοί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι του ζευγαριού, ξεκίνησαν να ποστάρουν στο facebook αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με το κατόρθωμα της ομάδας. 

Ακόμα και Απολλωνιστές που είχαν πάντοτε μία κόντρα με τον Προμηθέα, θεωρώντας ότι ο σύλλογός τους είναι η ομάδα της πόλης στο μπάσκετ, έδιναν συγχαρητήρια στους παίκτες του Γιατρά και στη διοίκηση του σωματείου για τη νίκη τους.

Δεκάδες ήταν οι αναρτήσεις και από τους οπαδούς της Παναχαϊκής που χάρηκαν και αυτοί για την επιτυχία της Πατρινής ομάδας, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι για τους Πατρινούς να στηρίζουν τα σωματεία της πόλης τους και όχι τις ομάδες του ΠΟΚ. 

Ο Προμηθέας έγραψε ιστορία και αυτό είναι γεγονός. Είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του μπάσκετ που προέρχεται από την επαρχία και θα διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1. Μέχρι και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο έγραψε για τον Προμηθέα Πατρών τονίζοντας στο twitter ότι η Πατρινή ομάδα παίζει υπέροχο μπάσκετ. 

Ορισμένοι έγραψαν ότι αν ο Προμηθέας ήταν Παναχαϊκή ή Απόλλωνας και σημείωνε μία τέτοια επιτυχία η Πάτρα θα καιγόταν. Ωστόσο, δύσκολα ο Απόλλωνας και η Παναχαϊκή θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που πέτυχε ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του. Ή καλύτερα δύσκολα θα μπορούσαν να κτίσουν το οικοδόμημα που έχει αυτή τη στιγμή ο Προμηθέας. Αυτό δείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και το παρόν. 


Ο Βαγγέλης Λιόλιος πήρε μία ομάδα και την έκτισε από την αρχή, διαμορφώνοντάς την. Ο Απόλλωνας ή η Παναχαϊκή είναι ομάδες σύμβολα για την πόλη, αλλά αυτό είναι ίσως και το καρκίνωμά τους. Κουβαλούν τις παθογένειες και τις νοοτροπίες αυτής της πόλης, δεν κτίζονται ποτέ από την αρχή. 

Αυτή είναι αλήθεια. Οπότε, αν θέλουμε να ζήσουμε ως φίλαθλοι, χαρά και μεγάλες στιγμές, καλό θα ήταν να αφήσουμε στην άκρη τους καημούς και τους πόθους μας για τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή και να δώσουμε το παρών στους αγώνες που θα δώσει ο Προμηθέας Πατρών με τον Παναθηναϊκό στο "Δ. Τόφαλος".

Να γεμίσουμε το γήπεδο, να δώσουμε το παρόν στο ραντεβού με την ιστορία και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πόσο διψάμε για επιτυχίες και διακρίσεις.